Over mij

Mijn naam is Marcel de Vries en ik help je graag naar een gezond eetpatroon. Zodat jij je lekkerder in je vel voelt en meer energie hebt. Met mijn kennis van, motivatie voor en inspiratie over gezonde, volwaardige en natuurlijke voeding help ik je graag op weg. Dat kan bijvoorbeeld via een voedingsadvies. Wat dat inhoudt, dat lees je hier! Laten we samen jouw innerlijke aap wakker maken.

Waarom VitaMotus

Omdat ik zelf heb mogen ervaren wat de effecten zijn van gezonde en volwaardige voeding. Van écht voedsel! En dat gun ik iedereen! Er is zo veel winst te behalen met iets ogenschijnlijks simpels als gezonde voeding. Met mijn bedrijf VitaMotus help ik je graag op jouw natuurlijk pad naar gezonde voeding.

Rommel eten en kettingroken

Ja, ik heb nu een passie voor gezonde en natuurlijke voeding. Maar dat was vroeger wel anders. Sterker nog, gezondheid, voeding, sport, het boeide me niet. Ik had er niks mee. Ik at alles wat los en vast zat. Ik rookte en dronk. Ik bewoog nauwelijks. Ik deed maar wat.

Wijsheid komt met de jaren

Maar met de jaren komt ook de wijsheid, zegt men. Dat ging niet zonder slag of stoot, maar er kan in korte tijd veel veranderen in een mensenleven. Inmiddels loop ik graag hard, doe ik aan krachttraining, eet ik voornamelijk plantaardig en gezond en ben ik gestopt met roken.

Fitter dan ooit

Ik voel me nu aanzienlijk gezonder en fitter dan tien jaar geleden. Ik heb meer energie, ik slaap beter, ik ben scherper en voel me vooral sterker en fitter. Sterker nog, mijn leven is in veel opzichten veel leuker geworden en dat gevoel, dat gun ik jou ook.

Ben je benieuwd hoe dit zo gekomen is? Lees dan mijn krankzinnige en veel te lange verhaal: “Van spare ribs naar broccoli.”

Natuurvoedingsadviseur

Ik ben opgeleid tot Natuurvoedingsadviseur en volg momenteel de hbo-opleiding Leefstijlcoaching (BLCN-geaccrediteerd). Wil je weten wat natuurvoeding inhoudt? Lees dan hier verder!

Later dit jaar (2021) ga ik de opleiding Running Therapie volgen, zodat ik op een kundige manier klanten kan begeleiden naar gezond bewegen.

Ik woon in Egmond aan Zee, ik loop dus heel graag hard, ik golfsurf graag, maak graag muziek, ben gek op lummelen en slenteren in de duinen. En ik heb een kat zonder gevoel voor persoonlijke ruimte.

Hoe kan ik jou helpen? Bel of mail me gerust!

Met gezonde groet,

Marcel de Vries

VitaMotus | Jouw natuurlijke weg naar een gezond eetpatroon.